Center for Socialpsykiatri

Velkommen til Center for Socialpsykiatri. Vi har flere tilbud til dig som har en sindslidelse.

På siderne i menuen til venstre kan du læse om Center for Socialpsykiatri og om vores afdelinger. Du kan være i gang med at blive udredt, du er visiteret til en afdeling i centeret, du vil gerne vide mere om hvilke tilbud vi har i Næstved kommune, eller måske er du pårørende til en sindslidende. Du kan også være fagperson fra en anden kommune som gerne vil vide mere om hvilke tilbud vi har i Næstved Kommune.

Alle tilbud i Center for Socialpsykiatri på nær to, er visiteret. Visiteret betyder, at du skal henvises til os fra en afdeling i kommunen. Din sag går gennem en fagperson, der i samarbejde med dig vurderer hvordan du bedst kommer videre med dit liv og hvilke tilbud der vil gavne dig bedst.

Vi hjælper blandt andet med at genoptræne dine sociale færdigheder. Baggrunden for vores arbejde er at du kan sammen med os. Det betyder, at vi hjælper dig hvor du er, og vi ser dit potentiale.

Faktaboks

Vores aldersgruppe spænder fra 18 til 65 år. Vi er her for dig som har en sindslidelse, alt fra angst, autisme til borderline og skizofreni.

Administration
Ringstedgade 41
4700 Næstved
Tilbudsportalen
Er du fagperson? Husk at du kan læse nærmer om vores afdelinger på tilbudsportalen.